29 Σεπ 2008

..ήμουν κι εγώ εκεί..


Hi athens, you are a shit, hi mother fuckers!..με αυτόν τον τρόπο καλησπέρισε η madonna τους 80000 περίπου θαυμαστές της που έσπευσαν να την αποθεώσουν το ''ιστορικό'' αυτό βράδυ της 27ης σεπτεμβρίου.

Πράγματι ήταν μια φαντασμαγορική βραδιά εξαιρετική από κάθε τεχνική άποψη, ήταν συνολικά μια αρτιότατη παραγωγή από αυτές που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε στη χώρα μας.Όμως δεν μπορώ να βρώ έναν λόγο ώστε να μπορώ να δικαιολογήσω τον τρόπο με τον οποίο καλησπέρισε το πιστό κοινό της..να πληρώνω και να με βρίζει λες και γνώριζε με κάποιο μαγικό τρόπο ότι 80000 έλληνες, ανάμεσα τους και πολλά παιδιά, που ακριβοπλήρωσαν το ακριβό αυτό χαρτάκι των 100, 150 ή 200 και παραπάνω euro, ήθελαν να ακούσουν από το μελιστάλαχτο στόμα της αυτή την υπέροχη ύβρη...

Κάποιοι έσπευσαν να μιλήσουν περί καλλιτεχνικής ελευθερίας ή ακόμη χειρότερα περί εκκεντρικότητας..

Από την άλλη πάλι πλευρά όλοι μιλάνε για τον επαγγελματισμό της madonna, λες και δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένος όταν εισπράττει για μια συναυλία 10 εκατομμύρια δολλάρια.

Όχι κυρία Madonna, από το πανηγύρι του Σαββάτου θα κρατήσω μόνο τη νοσταλγία της εφηβείας που επανήλθε στη μνήμη μου με το άκουσμα των τραγουδιών σου..

2 σχόλια:

observer είπε...

Αν ακούσεις τι λέξεις μαθαίνουν τα 3χρονα στον παιδικό σταθμό, τότε η Madonna μάλλον ευγενική ήταν! Ήμουν και εγώ στο ΟΑΚΑ και ξενέρωσα ελαφρώς που το άκουσα...

efthimis papaefthimiou είπε...

Μπορεί τα 3χρονα να ακούν χειρότερες λέξεις στον παιδικό σταθμό, μόνο που εγώ δεν ανέχομαι να πληρώνω και να με βρίζουν...πίστεψε με δεν είμαι συντηρητικός,απλά δεν το ανέχομαι..that's all!